Velkommen til VoltDesign
Ønsker du å vite mer hva
VoltDesign kan tilby din bedrift,
ta kontakt i dag på 90 17 40 63
eller bobbo@voltdesign.no
Om Voltdesign.no

Det handler ikke om å være størst, men best. Best på å levere avtalt kvalitet til avtalt tid og pris.

Volt Design er en totalleverandør av reklame og leverer alt som kan trykkes eller monteres, både på papir og på annet. For eksempel visittkort, brevark, brosjyrer, flyers, DM, årsrapporter, skilt, bildekor, utsmykning av lokaler, trykk på klær, klistermerker eller plakater.

Leveringsdyktighet, oppfølging og kvalitet er Volts fremste verdier. Du skal alltid være trygg på at du får den beste løsningen til den beste prisen – i tillegg til en ekstra gnist.

Volt Design består utelukkende av den motorsykkelfrelste, fargeglade og energiske gjøvikenseren Bobbo Enger. Som kunde har du kun én å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Jeg har lang erfaring som grafisk designer og mulighetsinspirator, og har teft for å finne essensen og personligheten i kundens produkt. Jeg har tidligere vært ansatt i DMT Kommunikasjon, BoligPartner-konsernet og Dialecta Kommunikasjon, og har dermed tent gnister for mange typer kunder i ulike markeder. Den brede erfaringen gjør at jeg har kunnskap i alle ledd av produksjonsprosessen – fra idéstadiet og designmulighetene til trykk og publisering. Jeg har også et bredt nettverk av pålitelige samarbeidspartnere både i og utenfor Gjøvik-regionen.

 

Kontakt Voltdesign i dag